Ugg Rea

Uggs är tillbaka! Här är modellerna som kändisarna älskar. Helt i linje med rådande Y2K-trend gör Ugg Rea nu stark comeback och plötsligt ser vi dem överallt. ELLE har spanat och hittat vart trendmodellerna som kändisarna är besatta av finns i lager! Ingen – som inte har bott under en sten de senaste säsongerna – har väl lyckats undgå att Y2K-modet gör stark comeback i modebilden just nu. Och tillsammans med croppade toppar, nopprade ögonbryn och låg midja har hösten 2023 bjudit på ytterligare ett kärt (?) återseende från 2000-talets första årtionde. Vi pratar såklart om Ugg Skór. UGGS. ÄR. TILLBAKA. Deckers, som förvärvade UGG 1995, hävdade i ett klagomål som lämnades in i måndags till Kaliforniens centrala distriktsdomstol att Costcos "Kirkland Signature Kid's Shearling Ankle Boot" tillverkades och såldes av återförsäljaren "i ett försök att utnyttja Deckers goodwill och rykte om UGG Classic Ultra Mini.” UGG Classic Ultra Mini för kvinnor och barn, som säljs för upp till 150 USD, är bland skomärkets bästsäljare och har blivit en häftklammer i höstgarderoben i USA. Costco säljer en damversion för 32,99 USD. Deckers stämningsansökan gäller bara barnstövlarna, inte de vuxna. Barnens version dök inte upp på Costcos hemsida på tisdagen.

Billiga Ugg

Goleta, Kalifornien-baserade Deckers sa i rättegången att stöveln är "visuellt distinkt" och "unik i skobranschen." I klagomålet noterades att Oprah Winfrey år 2000 "eftertryckligen deklarerade på nationell tv hur mycket hon "LOOOOOVES sina Billiga Ugg-stövlar" och att kändisar som Hailey Bieber, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski och Megan Fox bär skorna. Designen av UGGs Classic Ultra Mini patenterades i september. Deckers anklagade Costco för Uggs Damer att imitera designval som gjorts av skomärket för sin stövel som varken är väsentliga för dess användning eller syfte, inklusive dess mocka-stil, ett exponerat cirkulärt stygnmönster och tuftning, dess klassiska tjocka, platta sula och en sluttande topplinje. I hundratals recensioner älskar shoppare helt klart Uggs mysiga och bekväma stil. De finns i fyra olika färger, från Peach Whip till klassisk Chestnut. Köp mannen på din presentlista ett nytt par UGG house tofflor med detta 35 % rabatterbjudande. Både Heather Navy och Heather Grey-färgerna på denna toffel får Black Friday-rabatter hos Nordstrom. Stövlar är populära igen den här vintersäsongen, och dessa UGG Alameda-stövlar är trendiga. Markerade med $40, de finns i både svart och kastanj. Dessa klassiska UGG-stövlar har nästan 30 % rabatt och kommer i färger från stengrå till röd sand.

Ugg Outlet

De är fodrade med färgad fårpäls för extra värme och gjorda av fårskinn. Med en accent av plysch päls och en slip-on-stil är dessa Ugg Outlet-tofflor för kvinnor ett bra alternativ för julklappar. Tillgängliga i färger som Light Grey och Forest Night, de finns på rea med 30 % rabatt just nu hos Nordstrom. Dessa damstövlar är prydda med UGG-logotypen på varje sida och får 25 % rabatt för en besparing på $40. Tillverkade av fårskinn och fodrade med UggPlus-pälsmaterial, de rabatterade ministövlarna kommer i kastanj eller svart. Spara 25 % på dessa Uggs Dam Rea-tofflor med gummisulor, mocka, fodrade med ett varmt ull- och fuskpälsfoder. Lezly kommer i färger som Chestnut, Blue och Misty Rose, vilket gör det enkelt att hitta ett par som passar alla på din semesterinköpslista. Om det finns ett barn på din semesterinköpslista som har bett om UGG, erbjuder den här affären den perfekta ursäkten för att skämma bort dem. Priset på 20% rabatt, UGG Classic II boot kommer i två färger, är gjord av vattenavvisande mocka och har en glänsande färg på hälen. UGG Black Friday: UGG Closet är nu öppet med upp till 60 % rabatt på stövlar och tofflor Black Friday är den bästa tiden på året att göra en affär, och om du letar efter Uggs Billiga kan du få en stor rabatt. Varje november erbjuder Ugg Outlet Mall stora erbjudanden på sina eftertraktade stövlar och tofflor när The UGG Closet öppnar igen.